Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

ULTIEME VEILIGHEID.
MAXIMALE PRODUCTIVITEIT.

PERFORM&PROTECT is ons keurmerk. Een assortiment elektrisch gereedschap waarmee je meer gedaan krijgt in minder tijd. Met de PERFORM&PROTECT machines werk je altijd volgens de hoogste normen zonder dat de veiligheid of gezondheid in het geding komt.

  PRESTATIE

  Perform & Protect machines zorgen ervoor dat je meer gedaan krijgt in minder tijd zonder in te boeten op gezondheid en veiligheid.

  check Krijg meer gedaan in minder tijd

  check Betere machines en prestaties

  check Voldoen aan veiligheids- en gezondheidsregelgeving

  REGELGEVING

  Machines die voldoen aan de strenge jobsite regelgeving geven jou en je team de mogelijkheid om meer jobs aan te nemen.

  check Toegang tot jobs op grote constructiesites

  check Machines voldoen aan de jobsite regelgeving

  check Meer jobs aannemen

  VEILIGHEID

  Veiligheid is key. Ons Perform & Protect certificaat laat jouw team weten dat je machines voldoen aan de veiligheidsstandaard en toont aan iedereen dat je voldoet aan de regelgeving en veilig werkt.

  check Informeert gebruikers dat de machines voldoen aan de regelgeving.

  check Informeert constructiesites dat je volledig voldoet aan de regelgeving.

  check Beperkt risico's verbonden aan langdurig gebruik van gereedschap.

  STOF MANAGEMENT

  Verminder het risico op stofinhalering op de werkplaats met 200+ oplossingen voor stofbeheersing

  VIBRATIES

  Reduceer vibratie tot wel 50%.

  VEILIGHEIDSCONTROLE

  Behoud de controle met een geavanceerde koppelregelings technologie.

  LANYARD READY

  Bescherm je machines tegen vallen

  MEER EFFICIËNTIE

  Het Perform & Protect-assortiment vermindert de gezondheidsrisico's die gepaard gaan met het inademen van stof, zoals silicose of chronische obstructieve longziekte (COPD). Het Perform & Protect-assortiment bevat geavanceerde oplossingen voor stofbeheer, waaronder HEPA-gecertificeerde M-klasse extractors (0,1% stof met maximaal toelaatbare concentraties) (MAC) ≥ 0,1 mg / m³) met automatische filterreiniging, omhulsels, holle boren en universele extractors die compatibel zijn met alle merken gereedschappen.

  check Mogelijk om langer zware taken te verrichten
  check Meer comfort tijdens gebruik​​​​​​​
  check Verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur

  STOFBEHEERELEMENTEN

  Automatische pulsfilters voorkomen verblinding van het filter en behouden de efficiëntie.

  Een universeel systeem dat gereedschappen verbindt met stofafzuigkappen.

  Draadloze bediening van gereedschap met geïntegreerde Wireless Tool Control.

  M-Klasse gecertificeerd conform de strikte richtlijnen op de bouwplaats.

  A STEADY HAND

  Langdurige blootstelling aan vibraties leidt tot veel voorkomende aandoeningen zoals carpaal tunnelsyndroom (CTS) en witte vinger. Onze Active Vibration Control-functies omvatten tegengewichtsystemen, zwevende handgrepen en meer om triaxiale vibraties aanzienlijk te verlagen. Dit helpt om tot 50% lagere vibraties te leveren in vergelijking met standaard elektrisch gereedschap, gemeten tegen EN 60745 1: 2006. Correct gebruikt, zorgen machines in het Perform & Protect-assortiment ervoor dat de blootstelling van de gebruiker onder de grenswaarde voor de actiewaarde blijft. Machines die een vibratie van 5 m/s² meten, kunnen tot 2 uur/dag worden gebruikt om de actiewaarde voor blootstelling te bereiken en tot 8 uur/dag om de grenswaarde voor blootstelling te bereiken. Meer tijd en gebruiksgemak zorgen ervoor dat u en uw team zwaardere taken langer en veiliger kunnen uitvoeren.

  check Mogelijk om langer zware taken te verrichten.
  check Meer comfort tijdens gebruik.
  check Verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur.

   

  Vermindert vibraties die de gebruiker voelt bij handgrepen met 20%.

  KRACHT IS NIETS ZONDER CONTROLE

  Zeer snel en krachtig gereedschap kan vastlopen tijdens het zagen of boren, met kans op letsel van de gebruiker en het gereedschap. Ons Perform & Protect-assortiment heeft standaard geïntegreerde, geavanceerde koppelregelingstechnologie.

  Anti-rotatie E-koppelingssystemen detecteren rotatiebewegingen en minimaliseren elke plotselinge koppelreactie, terwijl elektronische terugslagremmen in onze slijpmachines de stroom automatisch uitschakelen wanneer een kneep, vastlopen of doordraaien optreedt. LED-indicatoren en overbelastingssensoren zijn ook aanwezig.

  VEILIGHEIDSCONTROLE ELEMENTEN

  Draadloze bediening van gereedschappen met geïntegreerde Wireless Tool Control.

  Schakelt automatisch uit bij doordraaien om kwetsuren te voorkomen.

  Schakelt automatisch uit bij vastlopen of doordraaien.

  UW LAATSTE VERDEDIGINGSLINIE WANNEER GEREEDSCHAP VALT

  Bij werken op hoogte is het belangrijk om geïntegreerde oplossingen te gebruiken die ultieme bescherming bieden en het gereedschap beveiligen wanneer het valt. Geïntegreerde oplossingen die met Lanyard Ready werken, bieden de mogelijkheid om bepaald gereedschap met of zonder snoer vast te maken aan harde constructies wanneer er op hoogte wordt gewerkt, met een maximale lanyardlengte van 2 m. Dit helpt om het gereedschap te beveiligen voor als het zou vallen*. Alle Perform & Protect-producten voldoen consequent aan strengere voorschriften dan wat de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voorschrijven, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

  *Bekijk de individuele productdetails voor de verbindingsmethoden van de lanyard. Lanyards worden apart verkocht. Extra veiligheidsinstructies zijn opgenomen in de handleiding.

  Airlock compatibel

  Elke stofzuiger in het Airlock assortiment heeft specifieke aansluitingen om te kunnen connecteren met compatibele DEWALT machines.