18V XR logo

Ons snelst groeiende systeem

Met meer dan 250 producten, is het 18V XR assortiment ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van de meest veeleisende beroepen.

EXTREEM VERMOGEN

18V XR Lithium-Ion accu's zijn beschikbaar tot 5.0Ah voor de meest extreme werktijd. Het 18V XR assortiment geeft u de kracht om de klus te klaren.

GEMAAKT VOOR UW VAK

18V XR gereedschap is ontworpen en ontwikkeld om te voorzien in specifieke behoeften van de meest veeleisende bouwprofessionals en te functioneren op de extreme werkplekken.

EXTREME WERKTIJD

Kies voor de beste prestaties bij de meest extreme klussen uit één van onze machines met een Brushless motor. Standaard mechanische motoren bevatten koolborstels die warmte en wrijving genereren. XR Brushless motors blijven koeler en zijn efficiënter. Hierdoor heeft de machine een langere werktijd en levensduur.

Increased Runtime

COMPATIBEL MET 18V XR SYSTEEM

XR FLEXVOLT accu's zijn compatibel met het volledige 18V XR assortiment, dus elke machine of oplader die u heeft, kan worden gebruikt met XR FLEXVOLT accu's. Deze werken sneller, langer en gebruiken minder energie, zodat u meer gedaan kunt krijgen.

VIND EEN VERKOOPPUNT

DEWALT-producten en -accessoires zijn online en in het hele land verkrijgbaar. Neem rechtstreeks contact op met retailers om de beschikbaarheid van het product te bevestigen. Zoek naar winkels bij u in de buurt op postcode of plaats.