PRODUCTVEILIGHEIDSMEDEDELING - CORRIGERENDE ACTIE

DEWALT DHS780 305MM VERSTEKZAAG

AVISO DE SEGURANÇA DO PRODUTO - AÇÃO CORRETIVA

DEWALT heeft een probleem vastgesteld met betrekking tot de plastic achterste zaagbladbescherming van enkele van de volgende producten voor professioneel gebruik die tussen september 2019 en juli 2022 nationaal en online zijn verkocht:

1. Model: DHS780
2. Type Nummer: 21
3. Productie Datum Codes: Tussen 2019-33 en 2022-06

WAT IS HET PROBLEEM?

De plastic achterste zaagbladbescherming kan breken of losraken en in contact komen met het zaagblad. Als de achterste zaagbladbescherming contact maakt met het zaagblad, kunnen er fragmenten worden weggeslingerd die in contact kunnen komen met de gebruiker of omstaander en een letsel kunnen veroorzaken.

WAT TE DOEN:

Stop met het gebruik van de verstekzaag, controleer het model, typenummer en datumcode aan de hand van bovenstaande gegevens. Als uw product geimpacteerd is, neem dan contact op met het DEWALT-klantenserviceteam om een gratis reparatieset te ontvangen.

CONTACT DETAILS:
telefon: +31852087768
e-mail: support.nl@holadewalt.zendesk.com

 

LOCATIE EN IDENTIFICATIE ACHTERSTE ZAAGBLADBESCHERMING

1. ACHTERSTE ZAAGBLADBESCHERMING

WAT BEVAT DE REPARATIESET?

De reparatieset bevat een nieuwe achterste zaagbladbescherming en stofdeflector, twee nieuwe bevestigingsschroeven en instructies. De originele zaagbladsleutel die bij de zaag wordt geleverd, die wordt gebruikt om zaagbladen te wisselen, heeft een T30 Torx-kop en kan worden gebruikt om de oude schroeven te verwijderen en de nieuwe schroeven te vervangen.

Er worden instructies gegeven en de montage kan ook online worden bekeken op:

DHS780 Guard Instructions

Als er vragen of problemen zijn met het verkrijgen of monteren van de vervangende achterste zaagbladbescherming, neem dan contact op met de klantenservice via bovenstaande gegevens.

DEWALT bedankt u voor uw steun en verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak dat door deze activiteit wordt veroorzaakt.